06 - 23 72 61 73 info@vantijsseldiensten.nl
Selecteer een pagina

Van ’t IJssel Diensten

Staat u voor een renovatie, of wilt u iets verbouwen of aanpakken in uw huis? Onderstaande diensten lever ik met plezier.

Schilderwerk

Het hout van uw huis heeft in ons Hollandse klimaat nogal wat te verduren. Laat uw houtwerk daarom op tijd nalopen of opnieuw schilderen. En mocht er onverwacht houtrot aangetroffen worden, dan kan ik dit uiteraard ook voor u oplossen. Maar ook de binnenzijde van uw woning verdient aandacht in saus- en schilderwerk. Of, want dat kan ook: latexspuiten. Dit wordt vooral bij nieuwbouwwoningen veel gedaan. Daarbij werken we met betrouwbare merken zoals Sikkens, Sigma of S.P.S.

Badkamer renovatie

Bent u uw badkamer na al die jaren een beetje zat en gaat u voor een deels of volledige nieuwe? Ik kan het voor u regelen. Van A tot Z, ofwel: van het slopen van uw oude tot het opleveren van uw nieuwe: van ’t IJsseldiensten doet het voor u. Eigenhandig, dus er lopen niet allemaal verschillende mensen door uw huis. Wel zo prettig én persoonlijk.

Woningrenovatie

Superleuk, een (nieuw) huis dat volledig naar eigen inzicht kan worden verbouwd… maar hoe gaat u dat aanpakken? Wat is praktisch? Of juist ruimte besparend? Kortom, of u nou een volledige renovatie wilt of bijvoorbeeld alleen de zolder, badkamer of aftimmerwerk, ik kom u hierbij graag ondersteunen.

Van 't IJssel Diensten
Wipstrikkerallee 138, 8023 DN Zwolle
06 23 72 61 73, info@vantijsseldiensten.nl

BTW nr: NL001384099B19